Headers-website9

Iedereen mag zoenen

10 maart 2018

Zaterdag 10 maart protesteerde Civitas Christiana tegen de posters van Suit Supply met zoenende mannen. Volgens deze club grenst dat namelijk aan pornografie. Een hoop mensen en organisaties dachten daar anders over. Wij met Pride Photo Nijmegen waren erbij! Meer foto’s vind je via deze LINK

Regenboogakkoord

09 maart 2018

Vrijdag 9 maart 2018: Roze Stembusakkoord Tijdens deze avond wordt het Roze Stembusakkoord ondertekend. Voorafgaand aan de ondertekening gaan de aanwezige politieke partijen kort met elkaar in gesprek over stellingen, die betrekking hebben op het Stembusakkoord. In het Nijmeegse Regenboog Stembusakkoord spreken de ondertekenende partijen af waar zij de komende vier jaar gezamenlijk op inzetten 19.00 – 21.00 uur Roze Huis St. Anthoniusplaats Pride Photo Nijmegen zorgt voor de aankleding van de avond. Meer foto’s via deze LINK.

Coming Out Dag 2017

11 oktober 2017 t/m 12 oktober 2017

We hangen de regenboogvlag uit! Woensdag 11 oktober 2017 hangt Nijmegen weer de regenboogvlag uit. Enkele activiteiten: – ’s ochtends vroeg om 8.30 uur hijst wethouder Frings in aanwezigheid van kinderen van basisschool Petrus Canisius de regenboogvlag aan de St.Stevenstoren. – in de bibliotheek Mariënburg is in de oktobermaand een foto-expositie in het kader van Coming Out Dag. – op 14 oktober vindt in de bibliotheek Qleurig plaats, een avond over dit thema. – Mind Mix en Dito! hebben woensdagmiddag activiteiten in het stadscentrum. Pride Photo zal net als vorig jaar weer verslag doen van de meeste activiteiten.

Foto-exposities in Bibliotheek De Mariënbrug

02 oktober 2017 t/m 31 oktober 2017

Tot en met 31 oktober zijn we met vier foto-exposities te zien in Bibliotheek De Mariënburg van Bibliotheek Gelderland Zuid. Tegelijkertijd laat Mind Mix een mooie collectie zien van hun bekende ik-val-op-foto’s. agenda oktober Bibliotheek

Roze Woensdag 2017

19 juli 2017 t/m 20 juli 2017

In deze video een kleine terugblik maar ook: waar staat de Roze Woensdag over VIER jaar? Pride Photo Nijmegen heeft samen met Boegbeeld in Beeld en Roze Woensdag deze impressie gemaakt. Handen in de lucht, zwaai en lopen!