Headers-website5

Walking Dinner

11 december 2016

Hieronder een kort videoverslag van de Walking Dinner

Helemaal onderaan de pagina ook enkele foto’s

Pride Photo Nijmegen verbindt culturen, nationaliteiten & LHBT’ers met Expo en Dinner
Pride Photo Nijmegen organiseert – in samenwerking met Wereldkoks, Café Mets en Bar Thomtom – wederom een uniek evenement: De Grand Opening van foto-expositie TED én een Walking Dinner. Met deelnemers uit verschillende culturen, met verschillende nationaliteiten en seksuele voorkeuren staan ontmoeting en diversiteit centraal.
Wanneer en waar? Op 11 december om 16.00 uur bij Wereldkoks, Smetiusstraat 4 in Nijmegen.
In april 2014 begon Ted van Koelen met zijn transitieproces naar man. Vriend en fotograaf Sid Pluijm fotografeerde hem gedurende deze periode 20 maanden lang. Het resultaat, een indrukwekkende en unieke portretreeks, wordt door Pride Photo Nijmegen geëxposeerd bij Wereldkoks. Tijdens de opening op 11 december geeft fotograaf Sid Pluijm in een interview een toelichting op zijn werk. Toegang is gratis.
Het Walking Dinner start om 16.00 uur bij Wereldkoks.
De Koks serveren een welkomstdrankje en een heerlijk voorgerecht. Daarna wandelen we naar Café Mets voor een smakelijk hoofdgerecht. En het toetje? Dat eten we in Thomtom.
Kaarten €25,00 per stuk.

Pride Photo Nijmegen brengt lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders (LHBT’ers) in al hun ver
scheidenheid en diversiteit in beeld waardoor mensen aan het denken gezet worden over stereotyperingen. “Het mooie aan onze evenementen is de diversiteit aan partijen waarmee we samenwerken en het diverse publiek dat we bereiken”, aldus Wouter Christiaens, projectleider van Pride Photo Nijmegen. “Wij organiseren onze events niet alleen maar met en voor de ‘homobeweging’, maar kiezen juist heel bewust voor organisaties en publiek buiten de beweging. De medewerkers van Wereldkoks komen uit verschillende landen en culturen van over de hele wereld. Voor hun is seksuele diversiteit niet altijd vanzelfsprekend. Ik vind het geweldig dat we door deze samenwerking allerlei culturen, nationaliteiten (inclusief de Nederlandse) en seksuele voorkeuren met elkaar laten kennismaken.”

walkingdinner