Headers-website5

Weg Met De Geraniums!

Locatiemanager Grete Visser stopt na een periode van zeven jaar met haar werk bij ZZG Zorggroep. De laatste jaren werkte ze als manager in Woonzorgcentrum Boszicht. Ter ere van haar afscheid – en mooi aansluitend bij de landelijke week van de reflectie die start op 21 november –  biedt Pride Photo Nijmegen Visser een bijzonder (afscheids)cadeau aan.

Van 23 november tot en met 21 december zal in de gangen op de begane grond van Boszicht de fototentoonstelling ‘Weg Met De Geraniums!’ te zien zijn.

Fotograaf Leo van Adrichem laat in deze fototentoonstelling portretten zien van mooie trotse ouderen van 55 tot 85. In 32 portretten en bijbehorende profielen ziet de bezoeker de kracht van oudere homo’s, lesbiennes, transgenders en biseksuelen. Gefotografeerd in hun eigen dagelijkse omgeving, bezig met hobby of werk, toont Van Adrichem wat deze oudere LHBT’s bezighoudt. Stilzitten achter de geraniums? Dat is geen optie voor deze roze senioren.

‘Met Pride Photo Nijmegen laten we graag zien wat onzichtbaar is’, aldus projectleider Wouter Christiaens. ‘En oudere LHBT’s in zorginstellingen laten zich om wat voor reden dan ook vaak (nog) niet of niet meer zien. Daarom ben ik zo blij dat deze fototentoonstelling geëxposeerd wordt in Boszicht.‘

Officiële opening ‘Weg Met De Geraniums!’: 23 november om 10.00 uur

Locatie Boszicht: Heemraadstraat 10 6525 TJ Nijmegen

Meer informatie? Bel met Wouter Christiaens, Projectleider Pride Photo Nijmegen: 06- 55733000

Buitenexpositie TROTS!

18 oktober 2018 t/m 18 november 2018

Plein 1944 Nijmegen

Op 18 oktober om 19.00 was het zo ver: de officiële opening van onze buitenexpositie “Trots!” op Plein 44 Nijmegen. Met deze expositie kiezen we voor een maatschappelijk thema dat extra aandacht behoeft: discriminatie van transgender personen. We doen dat met positieve boodschappen. Wat zijn we trots! De expositie blijft tot en met 15 november op plein 1944 staan. Hieronder de aankondiging van onze expositie: De officiële opening expositie “TROTS!” op plein 1944 Nijmegen okt/nov 2018 Radio interview nav. expositie “TROTS!” 29 okt 2018 Het optreden van Jeff van Reen bij de opening: En natuurlijk ook de toespraken van projectleider Wouter Christiaens en wethouder Monique Esselbrugge: